Cirqlar made of Resysta is het product voor de toekomst

Cirqlar made of Resysta is het nieuwe soort bouwmateriaal dat de laatste tijd meer en meer aan bekendheid wint. Het speciale aan deze look-a-like houtsoort is dat het volledig circulair is! Daarnaast komt geen enkel houtproduct bij kijken en is volledig gemaakt uit duurzame materialen. Resysta is namelijk een samenstelling die voor 60% bestaat uit rijstverlies, 18% minerale oliën en 22% zeezout. Wanneer u al deze biologische materialen combineert, krijgt u een look-a-like houtsoort die naast biobased en duurzaam ook nog eens circulair is!

Welke voordelen heeft Resysta?

Omdat het niet gemaakt is van een bepaalde houtsoort komen er geen basten in, is het antislip en is het volledig weerbestendig! Daarnaast zal het ook niet rotten en is het dus gemakkelijk te gebruiken bij bijvoorbeeld terrassen. Omdat Cirqlar made of Resysta weerbestendig is, wordt het vaak gebruikt voor gevelbekleding. De biobased planken zijn te vinden in vele verschillende klassieke en moderne kleuren waardoor ook u de perfecte gevel kunt hebben. Met Cirqlar made of Resysta gevelbekleding zorgt u voor een moderne look van uw gevel! Dit materiaal is makkelijk te be- en verwerken. U kunt er gewoon in zagen, boren, schroeven en frezen.

Waar wordt Resysta gebruikt?

Door de duurzaamheid en de bouw van Cirqlar kunt u het materiaal overal gebruiken! Zowel indoor als outdoor. U ziet het zeer vaak bij terrassen en gevels. En dat heeft een simpele reden! Zoals we al reeds zeiden, is het zeer duurzaam en is het bestand tegen vele weersomstandigheden zoals regen, sneeuwval, hagel en nog veel meer! Daarom is het buiten gebruiken van Resysta platen of gevelbekleding een goede keuze en zorgt zelfs voor een betere groene voetafdruk! De planken zijn antislip, kleurvast en dus verkleurd het materiaal voor zeker 10 jaar niet bij uv-stralen.

Ook binnenshuis kunt u hiervoor kiezen! Met hun natuurlijke maar toch chique look, zorgt het voor een speciale sfeer in uw keuken of living!

Daarom ons

  • Innovatief
  • Vooruitstrevend
  • Hoog kwaliteits- en serviceniveau
  • Leverancier van gecertificeerde producten
  • Duurzaam

Heeft u nog vragen?